fbpx
Skip to main content

Je wilt meer rust in je hoofd en hart. Meer ontspanning, minder stress en angst. Gewoon weer lekker in je vel zitten zoals je bent bedoeld.

Emotional Freedom Techniques is daarvoor uiterst effectief. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt kennismaken met deze praktische en effectieve methode. Online of juist in de rustige praktijk in Aalten, individueel of in een groep. Hieronder staan alle mogelijkheden vermeld. 

 

Gratis mee-doe-video

Als kennismaking of geheugensteuntje

Je ontvangt een gratis video waarin ik je in een dikke 10 minuten je (eerste?) doe-het-zelf-sessie begeleid. Handige eerste kennismaking! Of om te gebruiken naast je begeleide sessies.

Vrijblijvende kennismaking

Gratis, 30 minuten

Ik reserveer een half uur voor je zonder enige verplichting. Omdat ik snap dat je wilt weten waar je aan begint en met wie. 


Online cursussen

Twee varianten

Leer online in je eigen tempo grip te krijgen op je emoties en stress door EFT bij jezelf toe te passen en zo steeds meer jezelf te worden. 
Er zijn twee varianten, een basiscursus en een uitgebreide cursus mét consulten. 
 

Persoonlijke consulten

Deskundige begeleiding voor optimaal resultaat

Gaat het verder dan huis-tuin-en-keuken-stress? Of wil jij sowieso graag met persoonlijke begeleiding aan de slag? Ik gebruik gevorderde EFT technieken die je sessie een extra dimensie geven en een optimaal resultaat. Oók online!

Workshops, groepen, lezingen

Mogelijkheden genoeg!

Luister naar een lezing of maak kennis met EFT in een workshop. Of ga vaker samen aan de slag in een kleine vertrouwde groep.

Tweedaagse EFT cursus voor professionals

Live training

Ben je coach, praktijkondersteuner, therapeut of psycholoog en op zoek naar een extra tool in je greedschapskist? Doe dan deze live basis cursus!