fbpx

Vrijblijvend kennismaken?
In de praktijk of online

Maak zelf je afspraak

ook voor vervolgafspraken

Voor jou...

Je wilt meer rust in je hoofd en hart. Meer ontspanning, minder stress en angst. Gewoon weer lekker in je vel zitten zoals je bent bedoeld.

Emotional Freedom Techniques is daarvoor uiterst effectief. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt kennismaken met deze praktische en effectieve methode. Online of juist in de rustige praktijk in Aalten, individueel of in een groep. Hieronder staan alle mogelijkheden vermeld. 

 

Als kennismaking of geheugensteuntje
Twee varianten

Leer online in je eigen tempo grip te krijgen op je emoties en stress door EFT bij jezelf toe te passen en zo steeds meer jezelf te worden. 
Er zijn twee varianten, een basiscursus en een uitgebreide cursus mét consulten. 

Deskundige begeleiding voor optimaal resultaat

Gaat het verder dan huis-tuin-en-keuken-stress? Of wil jij sowieso graag met persoonlijke begeleiding aan de slag? Dat kan in Aalten of online vanuit je eigen huis. Ik gebruik gevorderde EFT technieken die je sessie een extra dimensie geven (en een optimaal resultaat).

 

Gezonder leven doe je zelf

Verantwoord eten zonder te lijnen? Dat lukt met Grip op je eetgedrag. Gezonde gewoontes liggen met dit programma binnen handbereik. Gezonder leven doe je zelf. Een samenwerking met Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk.

Mogelijkheden genoeg!

Luister naar een lezing of maak kennis met EFT in een workshop. Of ga vaker samen aan de slag in een kleine vertrouwde groep.

Praktijk EFT-Aalten 

Akkermateweg 10  
7122 LG Aalten  
06-55 90 85 60

KvK 54636043 
btw nr NL001577248B15
IBAN NL20 KNAB 02 58 24 15 78