fbpx
Skip to main content

Individuele consulten

Samen kom je verder

Gaat je hulpvraag verder dan huis-tuin-en-keuken-stress? Loop je tegen dingen aan waar je zelf (met of zonder EFT) niet uitkomt? Of wil jij sowieso graag met persoonlijke begeleiding aan de slag omdat dat beter bij je past dan zelfhulp? Dat kan in Aalten of online vanuit je eigen huis. Je bent welkom!

 


Professionele begeleiding

Soms heb je een ander nodig die ziet wat jij zelf niet ziet. Ik gebruik gevorderde EFT technieken, humor en intuitie. Je hoeft niet alles alleen te doen. Hulp vragen is een vorm van kracht. 

Zelf te plannen

Met de online agenda plan je zelf de afspraak die je wilt. Deze kun je zelf verzetten of annuleren via de link die je in de mail ontvangt. Natuurlijk mag je me ook bellen voor een afspraak. 

Tijd & Aandacht

Ik werk niet 'op de klok', maar neem de tijd voor je consult. Sessies worden ruim gepland. Dus geen 'druk' van de volgende persoon in de wachtkamer ;-)

 


EFT tijdens een persoonlijk consult

Tijdens een begeleide sessie tik je bij jezelf, óf ik tik op jou. Beide hebben voor- en nadelen. Ik vertel je er ter plekke graag meer over en uiteraard heb je daar zelf telkens een keuze in. Bij online consulten ligt dat wat anders uiteraard.
Na afloop geef ik wel eens oefeningen mee voor thuis. Bijvoorbeeld 'zelf EFT toepassen' of andere oefeningen. Altijd met het doel je proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. 

De mogelijkheden op een rij

(alle opties zijn ook online mogelijk)

 

Kennismaking

30 min - gratis & vrijblijvend

 

Kom gerust eerst even kennismaken als je nog twijfelt. Terwijl we samen wat drinken vertel ik je over EFT. Zo kun je in alle vrijheid een eerste indruk van mij krijgen en ervaren of je je veilig en vertrouwd genoeg voelt. Natuurlijk mag je zelf ook vertellen voor welk doel je een consult overweegt.   

  

 

Investering in jezelf:
slechts je tijd, moeite en moed

Los consult

75 minuten


Weet je al zeker dat een consult wilt? Dan mag je ook meteen een consult boeken. We gaan concreet aan de slag tijdens je eerste afspraak. Ik vraag je naar de achtergrond van je hulpvraag en ik leg je (zo nodig) uit hoe EFT je gaat helpen je probleem of klacht op te lossen. Daarna ervaar je zelf het effect van EFT. Na afloop maken we zo nodig één of meerdere vervolgafspraken.  
Investering in jezelf: € 95,-  (*)

 

Pakket van 5

Te verdelen over max 1 jaar


Wil jij: 

  • jezelf blijven ontwikkelen? 
  • de man met de hamer vóór blijven?
  • regelmatig ontstressen?
  • wat voordeliger uit zijn als je sowieso meerdere sessies nodig hebt?

Kies dan voor 5 sessies, dan kom je verder. Uiterlijk na afloop van je 2e sessie beslis je of je er een pakket van 5 van maakt. 

 

Investering in jezelf: € 439,- voor 5 sessies én korting op de online cursussen 

 

Wat het van je vraagt

Een open mind is een pré maar geen must. Je hoeft er niet in te geloven ;-) Het vraagt vooral de bereidheid om met wat nieuwsgierigheid je eigen binnenkant te verkennen en je te laten verrassen door het effect van EFT. 

Twijfel je? Neem contact op: tel 06 55908560 / e-mail anitaeeltink@eft-aalten.nl

(*) Als het tarief een obstakel vormt: lees dan hier even verder.

Consulten in Aalten vinden plaats in de rustige praktijkruimte.