fbpx
Skip to main content

Binnenkort is er weer een ochtend 'vallen en opstaan'

Iedereen struikelt wel eens in (of door) het leven. Dan is het fijn dat we elkaar kunnen helpen om weer door te stappen. Vallen én weer opstaan. Samen met Marieke Wiendels organiseer ik geregeld een dag waarin je ervaart om met meer mildheid en relaistische verwachitingen naar jezelf te kijken en daar naar toe te bewegen. Meer informatie?  

Lezingen

Voor bedrijven en instellingenIk geef op uitnodiging van uiteenlopende organisaties lezingen over stress en mindset en natuurlijk over Emotional Freedom Techniques. 

 

 

 


Neem contact op voor de mogelijkheden, kosten en dergelijke.

Groepsavonden

6 avonden, om de 6 weken, max 6 deelnemers

 "Je kunt niet meer worden dan jezelf maar je kunt wel meer jezelf worden"

Samen met anderen, die net als jij, alledaagse uitdagingen zien als mogelijkheid om te groeien. Niet alleen rust in je hoofd aan het eind van de avond, maar een seizoen lang persoonlijke ontwikkeling met behulp van EFT met een klein groepje gelijkgestemden. Je zult zien: de onderlinge overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. 

Workshops

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers


De workshop bestaat uit een informatief gedeelte, maar de nadruk ligt op het ervaren en doen. De opzet is 'kennismaken met EFT' in een kleine groep. We oefenen met kleine, alledaagse thema's. Ook bij jou thuis als je wilt. Laat je verrassen! 

 


Neem contact op voor de mogelijkheden, kosten en dergelijke.