fbpx

Leefstijlrunning

De groep is in september begonnen, in het voorjaar start een nieuwe groep.

Je kunt je al vast aanmelden, dan hou ik je op de hoogte van de nieuwe datum voor de open les die nog gepland gaat worden.

In samenwerking met Loopgroep Zandloper biedt Praktijk EFT-Aalten laagdrempelige hardlooptrainingen aan. Het staat volledig los van EFT-therapie, maar gezien de mentale effecten van hardlopen zou je het ook als een 'andere' Emotional Freedom Techniek kunnen zien ;-) 

"hardlopen: als je hoofd niet meeloopt, kom je niet ver"

Tob jij met je uiterlijk of een slechte conditie? Voel je je onzeker, heb je last van wisselende stemmingen, faalangst of heb je andere stress- gerelateerde klachten? Hardlopen heeft hierop een bewezen positief effect!
Of......heb je zin om (weer) te gaan hardlopen, en wil je een gedegen technische basis leggen, zodat je minder kans hebt op blessures? 
Dan is deze training voor jou bedoeld! Kom 6 weken meetrainen in een kleine groep en ontdek hoe plezierig en gezond hardlopen ook voor jou is.

Kleine groep

Gedurende 6 weken train je wekelijks in een kleine groep (max 16 personen) onder leiding van twee trainers per les. De groep wordt tijdens de training in 2-en gedeeld en halverwege de training wisselen de groepen. Je leert technisch goed lopen, met persoonlijke aandacht voor ademhaling, houding, ontspanning èn plezier. De trainingen worden rustig opgebouwd. Na maximaal 2 blokken van 6 weken eindigt Leefstijlrunning.


Koffie, thee, theorie en persoonlijk advies

Na afloop van elke training is er thee of koffie en wordt de les toegelicht met achtergrondinformatie. Zo leer je bijvoorbeeld waarom je niet altijd tot het uiterste hoeft te gaan om conditie op te bouwen. Ook leer je wat ademhaling met je lijf en stemming doet. 
Je krijgt op jou afgestemde instructies mee voor de training die je zelf in de tussenliggende dagen gaat doen. 

 
Vervolgmogelijkheden 

Als je na deze trainingen in een groep wilt blijven lopen, heeft Loopgroep Zandloper diverse recreatieve loopgroepen van wisselend niveau. Praktijk EFT-Aalten is naast locatie voor Leefstijlrunning, ook het vertrekpunt van een recreatieve groep. 

Eenvoudig aanmelden (met of zonder Open Les) 

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden voor de eerstvolgende Open Les of meteen voor de eerstvolgende serie trainingen. Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze aanmelding. Aanvullend kun je aangeven of je gegevens ook mogen worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Praktische informatie Leefstijlrunning

Waar: vanaf Praktijk EFT-Aalten, een mooie rustige locatie in het buitengebied van waaruit ongestoord via zandwegen en een bosgebied getraind wordt. In de winter trainen we op een goed verlicht industrieterrein in de buurt. 

Wanneer: vrijdag van 18:30 - 20:00

Datum eerstvolgende open les (vooraf aanmelden):
Volgt

Kosten, oftewel investering in jezelf: € 80,- per blok van zes weken (plus extra inhaal-les) incusief:
- koffie/thee na afloop van de wekelijkse training,
- theoretische achtergronden
- persoonlijke richtlijnen voor zelfstandige trainingen op tussenliggende dagen. 

Meer informatie of aanmelden? neem contact met me op. 
Natuurlijk mag je ook met Henk Mengers bellen of mailen:
06- 12 15 23 04 / 

Twijfel niet langer en kom in actie. 
Wat heb je te verliezen? Meld je vrijblijvend aan voor een open les.

Planning Leefstijlrunning

  

Praktijk EFT-Aalten 

Akkermateweg 10  
7122 LG Aalten  
06-55 90 85 60

KvK 54636043 
btw nr NL001577248B15
IBAN NL20 KNAB 02 58 24 15 78