logo met praktijk

Leefstijlrunning

In samenwerking met Loopgroep Zandloper biedt Praktijk EFT-Aalten laagdrempelige hardlooptrainingen aan. Het staat volledig los van EFT-therapie, maar gezien de mentale effecten van hardlopen zou je het ook als een 'andere' Emotional Freedom Techniek kunnen zien ;-) 

"hardlopen: als je hoofd niet meeloopt, kom je niet ver"


Voor wie?

Tob jij met je uiterlijk of een slechte conditie? Voel je je onzeker, heb je last van wisselende stemmingen, faalangst of heb je andere stress- gerelateerde klachten? Hardlopen heeft hierop een bewezen positief effect!
Of......heb je zin om (weer) te gaan hardlopen, en wil je een gedegen technische basis leggen, zodat je minder kans hebt op blessures? 
Dan is deze training voor jou bedoeld! Kom 6 weken meetrainen in een kleine groep en ontdek hoe plezierig en gezond hardlopen ook voor jou is.

Henk en Anita klein

Kleine groep

Gedurende 6 weken train je wekelijks in een kleine groep (max 16 personen) onder leiding van twee trainers. De groep wordt tijdens de training in 2-en gedeeld en halverwege de training wisselen de groepen. Je leert technisch goed lopen, met persoonlijke aandacht voor ademhaling, houding, ontspanning èn plezier. De trainingen worden rustig opgebouwd. Na maximaal 2 blokken van 6 weken eindigt Leefstijlrunning.


Koffie, thee, theorie en persoonlijk advies

Na afloop van elke training is er thee of koffie en wordt de les toegelicht met achtergrondinformatie. Zo leer je bijvoorbeeld waarom je niet altijd tot het uiterste hoeft te gaan om conditie op te bouwen. Ook leer je wat ademhaling met je lijf en stemming doet.
Je krijgt op jou afgestemde instructies mee voor de training die je zelf in de tussenliggende dagen gaat doen. 

 
Vervolgmogelijkheden 

Als je in een groep wilt blijven lopen, heeft Loopgroep Zandloper diverse recreatieve loopgroepen van wisselend niveau. Praktijk EFT-Aalten is naast locatie voor Leefstijlrunning, ook het vertrekpunt van een recreatieve groep. 

Eenvoudig aanmelden (met of zonder Open Les)

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden voor de eerstvolgende Open Les (voorjaar 2019) of meteen voor de eerstvolgende serie trainingen. Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze aanmelding. Aanvullend kun je aangeven of je gegevens ook mogen worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals voor het ontvangen van de nieuwsbrief.
Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Ongeldige invoer

Je bent niet verplicht op eerst naar de Open Les te komen, maar je bent er meer dan welkom.

Ongeldige invoer

Ja stuur mij de periodieke nieuwsbrief. Ik kan me afmelden als de informatie me niet aanspreekt.

Ongeldige invoer


 

0
0
0
s2sdefault