fbpx
Skip to main content

Angst voor knallen (onweer/vuurwerk) + stress in het verkeer + Bars

"Ik kwam via internet toevallig Anita haar EFTpagina tegen. Ik dacht maar eens kijken wat dat EFT is. Toen ik het filmpje van haar zag vond ik dit herkenbaar.

Angst voor onweer/vuurwerk (knallen)
Ik ben al vanaf dat ik jong was erg bang voor knallen, onweer en vuurwerk. Jeugdtrauma. Dit bracht me erg uit balans en zorgde ervoor dat ik niet naar buiten durfde en oordoppen in had of gewoon niet goed kon functioneren. Ik schrijf in de verleden tijd want het is zo goed als over. Voor de EFT was ik als er onweer kwam of vuurwerk erg onrustig en gespannen. Eenmaal geschrokken zorgde dit ervoor dat ik de hele dag uit balans was en steeds weer schrok. Heel vervelend en vermoeiend ook voor thuis.

Na de eerste keer EFT gehad te hebben ging het al beter. Na de 2e keer merkte ik dat als ik schrok ik niet meer in dat gevoel bleef hangen. Als het nu onweert kan ik rustig blijven zitten en doen wat ik wil doen. Behalve als het vlak bij inslaat wat laatst gebeurde, toen viel ik even terug in mijn oude angst/gedrag. Wat niet gek is als je weet waar die angst vandaan komt want dat is niet niks.
En bovendien was ik toen alleen in een niet erg vertrouwde omgeving.
Maar de keer erna had ik nergens last van. Ik ben veel rustiger, de paniek is verdwenen en het scheelt bakken met verspilde tijd en energie. Zo fijn!! Had ik dit maar eerder gedaan/gekund.

Stress in het verkeer
Ook heeft de EFT me geholpen met de stress in het verkeer. Autobanen en drukke situaties dat was niets voor mij. Dikke stress, werd gek van mijn mede weggebruikers en zij vast van mij. Nu rijd ik veel relaxter op de auto baan en ben niet meer zo snel bang. Heb er zelfs al met een vouwwagen op gereden en dat ging ook goed. Kortom, als je ergens heel bang of onzeker van wordt en je wil hiervan af. Probeer dan de EFT! Ik zag na de eerste keer al verbetering en ben zo blij dat ik het heb gedaan.

Bars
Bars doet Anita ook, hiervan kan ik minder goed het resultaat benoemen maar ik voel nu na een week nog steeds bepaalde plekken in mijn lijf warmer worden en de klachten met mijn voorhoofd zijn verminderd. Als je behandeld wordt voel je wel dat er iets gebeurt. Tintelende voeten, ogen bewegen etc. Maar dit is bij iedereen verschillend. Maar ik ben blij dat ik hier ben geweest en met de resultaten. Ik vind het een aanrader.

Groetjes Maria"

 

Terug naar het overzicht