fbpx

Access Bars®-sessies

Bij Praktijk EFT-Aalten kun je ook terrecht voor een Acces-Bars®-sessie. 

Wat is het?

Access Bars® is een techniek uit Amerika. Het is ontwikkeld door Gary Douglas van de organisatie Access Consciousness. De "Bars" zijn 32 punten op je hoofd (en enkele op je handen en voeten). Tijdens een BARS sessie lig op je rug op een massagetafel en worden deze 32 punten enige tijd vastgehouden. 

foto barsVanzelfsprekend heb je gewoon je kleding aan. In totaal duurt zo'n sessie 60-75 minuten bij volwassenen, kinderen 15-20 min.  

Effect tijdens de sessie

Door het vasthouden van deze punten gaat de energie in je lijf beter stromen en laat je lichamelijke of emotionele ballast (makkelijker) los. Je hersenen komen in een 'stand' die vergelijkbaar is met diepe meditatie. Veel mensen voelen het effect lijfelijk; bijvoorbeeld in de vorm van tintelingen in ledematen of door warmte of juist lichte rillingen in het lichaam. Een enkele keer wordt iemand 'zomaar' een beetje emotioneel. Wat iemand er van merkt kan zelfs per vastgehouden punt verschillen. Er zijn ook mensen die er niets van voelen.

Na afloop

Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen na een sessie. Alsof er meer rust en ruimte in hun hoofd zit. Een Bars-sessie kan tot zo'n vier weken doorwerken. 

Waar is het goed voor?

Bij Bars heb je te maken met een lichaamssproces dat niet te sturen valt. Het is niet te voorspellen op welke manier je hier baat bij gaat hebben. Het is wat mij betreft geen therapie, maar het kan wel degelijk een therapeutisch effect hebben! Lichamelijke klachten lossen soms op, er is meer energie, een verbetering in humeur, zelfvertrouwen en dergelijke. 

Kracht van de herhaling: Groeipakket

Veel mensen vinden het fijn regelmatig terug te komen voor een Bars-sessie. Praktijk EFT-Aalten heeft hiervoor een aantrekkelijk Groeipakket: je boekt 5 sessies tegen een aangepast tarief die je over maximaal 12 maanden inplant. 

   

Maak zelf je afspraak

 

Praktijk EFT-Aalten 

Akkermateweg 10  
7122 LG Aalten  
06-55 90 85 60

KvK 54636043 
btw nr NL001577248B15
IBAN NL20 KNAB 02 58 24 15 78