fbpx
Skip to main content

Grip op eetgedrag

Hieronder volgt een greep uit de reacties van mensen die onlangs het traject hebben gevolgd:

  • "Dit kwam op mijn pad toen ik niet lekker in mijn vel zat. Ik las het artikel over eetgedrag en ik dacht dit is iets voor mij. En wat blijkt nu: in iets meer als 6 weken ben ik 9,7 kg kwijt en voel me erg fit. Ik hoef niet meer de hele dag aan eten te denken. Anita en Renate bedankt voor zover en ik ga nog even door. Groet Rita T."

  • "Ik ben heel blij met de adviezen van Renate. Door een aantal aanpassingen in mijn voeding, heb ik een heel ander eetpatroon dat me zeer goed bevalt. Ook de begeleiding en de antwoorden op mijn vragen zijn goed. Ik ben heel blij met de kilo’s en cm die ik al kwijt ben."

  • "Ik heb het als heel bijzonder ervaren en ik heb er veel aan gehad. Volgens mij is het voor EFT wel belangrijk dat je goed bij je emotie/gevoel kunt komen. Het heeft voor mij wel twee belangrijke veranderingen tot stand gebracht. Mijn eetpatroon is ook wezenlijk veranderd al heeft het nog niet veel resultaat in kilo’s. Ik denk ook niet dat de oorzaak bij jullie of jullie aanpak ligt, maar bij mij en mijn fysieke gesteldheid/leeftijd. Ik ben wel optimisctisch dat die kilo's ook nog gaan verdwijnen. Ik voel me wel fitter en gezonder."

  • "Fijn dat alles word aangepast aan je persoonlijke leefstijl en eetgedrag. Met een paar kleine aanpassingen behaal je al veel winst ook qua beweging. Het is goed vol te houden en het contact via what’s app vind ik erg prettig. Een echt steuntje in de rug!!"

  • "EFT sessie waren erg fijn. Het voelt gelijk vertrouwd. Heel raar ook dat door EFT bepaalde negatieve gevoelens en emoties veel verder van je af komen te staan of zelfs verdwijnen. Voor buitenstaanders lijkt het misschien heel “wazig” maar als je je openstelt en echt naar je gevoel en emoties durft te gaan helpt het echt!!"

  • "De twee sessies bij Anita waren prettig. En ik voelde me zeker veilig me te uiten. De gebruikte methode vond ik interessant en ook geloofwaardig. En tijdens de sessies gebeurde er ook echt iets. En is weer een stuk innerlijk kind geheeld."
  • "In 6 weken 6,7 kilo kwijt en 7 cm. Ben bewuster van mijn eetgedrag en heb nu ook meer structuur qua beweging. Ik zou het zeker aanraden!!"

  • "De informatie-avond was gezellig en informatief. Prettig dat jullie afwisselden. Ook een fijne ruimte"

  • "Jullie zijn beiden erg klantvriendelijk en flexibel"

 

terug naar het overzicht