fbpx
Skip to main content

EFT avonden (kleine groepjes)


De (online) EFT avonden zijn voor mij een uitkomst. Vanuit huis, met een fijne groep van wie je ook veel leert door mee te kloppen, onder begeleiding van jou (Anita). Je creëert een veilige en relaxte setting en bent iemand bij wie je je direct op je gemak voelt. Nuchter, eerlijk, warm, liefdevol en een echte professional die weet wat ze doet. Bijzonder hoe snel je tot de kern weet te komen. De techniek die bestaat uit kloppen en spiegelen in combinatie met geruststellende en doeltreffende woorden, zorgen voor meer rust en ruimte in mijn hoofd. Elke sessie weer levert waardevolle inzichten op, dank je wel!Deze avonden zijn voor mij veel meer dan het aanleren van de methode EFT. Een poging om zoveel goeds onder woorden te brengen: 

Ik heb de avonden ervaren als heel veilig, gestructureerd maar toch veel ruimte voor eigen inbreng. Gelijkwaardigheid.
Herkenning bij elkaar.
Het leren benoemen van emoties en daardoor helder krijgen wat ik nodig heb en dat vervolgens kunnen vragen. Meer rust en stabiliteit.

De (online) EFT avonden bij Anita zijn voor mij 'reset' momenten. Iedere keer houd ik er een ontspannen en goed gevoel aan over, ik heb weer nieuwe energie. De sturing die Anita op een natuurlijke wijze geeft aan de avonden zorgt ervoor dat je soepel en snel tot de kern wordt geleid, zonder al teveel poespas. Ik ervaar dit als heel prettig en enorm effectief.

In het dagelijks leven zijn er regelmatig momenten waarop ik denk aan de handvatten die ik meegekregen heb op de online avonden, de EFT technieken zijn dus gemakkelijk toe te passen.

Al met al ben ik dus erg tevreden over de effectiviteit en de kwaliteit van de inhoud van de avonden. Anita dankjewel!


Ik voel me oordeelloos gesteund door de groep. Het is een veilige setting om onder liefdevolle en deskundige begeleiding van Anita oude, negatieve overtuigingen los te laten. Ik voel me na zo'n avond gesterkt om de verantwoording weer te nemen voor mijn eigen geluk en krijg weer meer vertrouwen in mijzelf.

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!