fbpx
Skip to main content

Zwangerschap, zorgen, angst & stress... wat nu?

Tip: accepteer cookies...anders kun je onderstaande video niet bekijken...

 


De belangrijkste boodschap uit deze video: er is een eenvoudige manier om iets te doen aan onnodige stress, angst en zorgen. Geen symptoombestrijding maar een echte oplossing. Lees de reacties van deze moeders:

Spanning
"Mijn vorige kraamtijd was lichamelijk erg pijnlijk door een complicatie bij de bevalling. ​Ik ben twee keer bij Anita geweest en na de eerste sessie voelde ik al meer berusting. De spanning is als het ware weggevallen; in plaats van op te zien tegen de bevalling ben ik nu nieuwsgierig naar het kindje dat in mij groeit." 

Bang voor bevalling
"Na twee behoorlijk moeilijke bevallingen, was ik bang geworden voor de derde. Via mijn verloskundige kwam ik bij Anita terecht. De vier sessies hebben mij erg geholpen om alles weer in proporties te kunnen zien. Ik laat me niet meer leiden door angst. Het was erg prettig om weer meer vertrouwen te voelen tijdens mijn zwangerschap maar ook tijdens de bevalling. Ik wist goed wat ik wel en niet wilde."

Harde buiken door stress
"Tijdens de zwangerschap van van mijn tweede kindje kreeg ik al vrij snel last van veel harde buiken. Mijn verloskundige stuurde mij door naar Anita. Het bleek dat ik onbewust erg bang was dat ik weer een postnatale depressie zou krijgen (zoals na ons eerste kind). Ik voelde me nog erg schuldig naar mijn zoontje toe omdat ik er niet voor hem had kunnen zijn de eerste periode na zijn geboorte. Ik voel me sinds de behandeling niet meer schuldig, ben niet meer bang en heb echt minder harde buiken (alleen als ik teveel heb gedaan ;-) )" 

Zo ingewikkeld is het niet...als je eenmaal weet hoe

Deze moeders wilden net als jij het beste voor hun baby, genieten van deze bijzondere periode en met vertrouwen naar de geboorte toeleven. Zij losten hun stress niet op door er over te praten, dat hadden ze al lang geprobeerd. Zij pakten hun lichamelijke stressreactie rechtsreeks aan met een eenvoudige techniek die ze ook zélf leerden toepassen.
Hoe zou het zijn als jij je niet meer hoeft te laten leiden door angst en stress, omdat jíj daar de leiding over kunt nemen? Precies, dat zou een wereld van verschil maken! 
Dat klinkt niet alleen goed, maar dat is het ook. Blijf niet zitten met je zorgen... 


Als je je herkent in deze informatie, voel je welkom om een vrijblijvende en gratis kennismakingsafspraak te maken of een consult te boeken via mijn online agenda