fbpx
Skip to main content

Angst voor roofvogels tijdens hardlopen

"Een week geleden heb ik kennis gemaakt met de EFT-methode bij Anita Eeltink.
Er moest van mijzelf hoognodig iets gebeuren om de angst voor buizerds onder controle te krijgen.
Ik ben een fanatieke hardloopster, maar vanaf april t/m juli durf ik niet alleen de weg op, vanwege de onvoorspelbare aanvallen van buizerds.
Ik wist niet wat ik van de eerste sessie kon verwachten en ben er "open" ingestapt. Door o.a. de kloppingen in het gezicht kon ik tijdens de sessie niet meer gecontroleerd nadenken, zoals ik dat altijd graag wil. Inderdaad: De boel onder controle houden.

Ik werd moe en sloom in mijn hoofd. Ik werd rustiger en langzaam aan maakte ik me in dat uur minder druk om die roofvogels. Ik kreeg zin om direct te gaan hardlopen en had van te voren al afgesproken met mijn vader dat hij tijdens het hardlopen met mij mee zou fietsen. Na de sessie heb ik besloten om alleen te gaan lopen, maar mijn vader had het (helaas) ook in geprogrammeerd en is toch meegegaan. Ik heb toen met hem afgesproken dat hij op 200 meter afstand zou blijven fietsen. Gedaan en ging goed. Afgelopen week heb ik voor het eerst weer helemaal alleen gelopen. Iets dat ik niet had verwacht! Wel nog met de nodige alertheid, maar dat is te verwaarlozen met hoe het was.

Een hele bijzondere ervaring! Anita, dank je wel."

 

terug naar het overzicht