fbpx
Skip to main content

Het klopt!

Ik heb een aantal online sessies met Anita gehad waar ik startte met vragen over situaties waar ik op mijn werk/thuis al jaren tegen aan liep. Via deze situaties kwamen we al snel tot de kern.

Op een hele open, rustige en doortastende manier kan Anita de juiste woorden eraan geven, heldere vragen stellen en mee reflecteren. Door te kloppen en opstellingen te hebben gedaan, kwamen we op een onderlaag die langzaam een soort verschuiving in mij teweeg hebben gebracht in hoe ik kijk naar mezelf in verschillende situaties; bijv. dat ik mezelf meer ruimte geef om fouten te maken en durf te gaan experimenteren met meer van mezelf laten zien in een groep.

Vooral over de opstellingen was ik iedere keer verbaasd hoe ik zonder nadenken, precies tot het gevoel kwam waar het om ging en een nieuwe situatie voor me kon zien en invoelen. Echt heel krachtig. Dank je wel Anita!

Michelle 49 j.

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!