fbpx
Skip to main content

Uitvaarten vermijden van de stress


Ik vermeed uitvaarten vaak omdat ik me daar altijd heel erg ongemakkelijk bij voel. Van de zenuwen moest ik dan vaak en veel plassen en ik vond dat erg vervelend en ongepast. Uiteindelijk werd ik van te voren al bang dat ik weer naar de wc zou moeten waardoor ik nóg zenuwachtiger werd. Ik kwam in een vicieuze cirkel waar ik zelf niet meer uit kwam. Ik had pas weer een uitvaart en ik vond dat ik niet wéér mijn man alleen kon laten gaan. Ik besloot toch maar eens een afspraak te maken voor een EFT sessie (ik heb er uiteindelijk 2 gehad). Dit is wat ik na de uitvaart aan Anita apte:

“Ik was vóór de uitvaart nog wel behoorlijk zenuwachtig maar toen ik er een maal zat, was ik eigenlijk voor mijn doen aardig ontspannen. Heel apart. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat het zo goed zou werken😊🙈 maar wat ben ik blij dat ik gewoon heb kunnen gaan. Heel erg fijn en nogmaals bedankt dat ik zo gauw bij je terecht  kon🙏.

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!