fbpx
Skip to main content

Het heeft mijn leven veranderd!


We hebben een fijn gezin met kinderen, mijn man en ik werken allebei en we hebben ook allemaal onze sporten en hobby's. Zo op het oog helemaal niks aan de hand. Toch zat ik niet goed in mijn vel: voelde me gestresst, mijn humeur was slecht, had een kort lontje en van de kinderen hoorde ik 'mama, jij bent altijd boos!' Het lukte me niet meer de ballen allemaal in de lucht te houden.

Rationeel wist ik best dat je 'gewoon' wat moet afzeggen, 'gewoon' geen schuldgevoel moet hebben, 'gewoon' nee moet zeggen, 'gewoon' de boel de boel laten in huis... Nou voor mij was dat niet gewoon! Voor mijn gevoel was ik aan het falen dat het allemaal niet meer lukte.

Ik kwam op de site van Anita terecht en ben aan het lezen geslagen over EFT en heb ook m.b.v. het filmpje EFT op mijzelf toegepast. Het verbaasde me wat voor het effect dit had en zodoende ben ik bij Anita zelf terecht gekomen.
Dankzij de EFT van Anita klopt mijn gevoel nu met mijn verstand. Ik voel me meer open, durf te zeggen wat ik denk, ik durf grapjes hardop uit te spreken, kom voor mijzelf op, en soms de boel de boel laten in huis vind ik nu echt gewoon! En iedereen in mijn omgeving profiteert hiervan mee.
Deze sessies zijn voor mij een 'life changing event' geweest!

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!