Skip to main content

Geen jarenlange sessies, recht op het doel af

Omdat het zo niet verder kon en er keer op keer emoties naar boven kwamen in het nu, die voor mezelf moeilijk te verklaren waren, wist ik dat er blokkades vanuit het verleden uit de weg geruimd moesten worden.

Na wat googelen trok de site van Anita enorm mijn aandacht. Duidelijk, recht door zee, geen poespas, maar daarnaast ontzettend warm.

En dat bleek ook zo te zijn, de twee uur reistijd waren voor mij geen enkel obstakel en bleken ook meer dan de moeite waard. Anita laat je begrijpen waar triggers vandaan komen, ze leert je ontzettend goed voelen in het nu, ze stemt persoonlijk af en doordat je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt, is niks te vreemd om te delen en durf je open te zijn, zodat je werkelijk alle blokkades durft aan te pakken.

Dat het zo effectief zou zijn, daar kon ik alleen maar van dromen. Geen jarenlange sessies, maar recht op het doel af. Ik ervaar veel meer lucht en ruimte in mijn dagelijkse doen en laten en heb tevens de tools wanneer het wat minder gaat, om hier zelf mee aan de slag te gaan.

En tot slot het allermooiste.. het lukt het me elke dag een beetje meer om van mezelf te houden. Anita, bedankt!!

Marjolein

Bron: (google reviews: hier te zien)

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!