fbpx
Skip to main content

Vrij van jeugdtrauma's


“Al geruime tijd had ik last van steeds terugkerende, negatieve gedachten en herinneringen uit mijn jeugd. Deze gedachten/herinneringen gingen met me aan de haal en ik kreeg hier enorm psychische last van.  Via internet ontdekte ik EFT therapie en kwam ik bij Anita terecht.

Bij het allereerste gesprek wist ze precies haar vinger op mijn pijnpunten te leggen (letterlijk en figuurlijk) en dat alleen al maakte me emotioneel. Samen zijn we aan de slag gegaan met deze voor mij onbekende vorm van therapie.

Vele tranen en een vijftal gesprekken verder voel ik me sterker, gegroeid en vooral VRIJ van deze negatieve ballast. Ik voel me ontzettend gesteund en gesterkt bij en door Anita. Haar rust geeft jou kracht. Mijn jeugdtrauma’s heb ik nu achter me gelaten. Ik kan verder.

Het is fijn dat ik ook EFT therapie bij mijzelf kan toepassen, mocht ik dat in de toekomst eens nodig hebben. Anita, bedankt voor alles en voor meer persoonlijke groei zal ik me in de toekomst zeker tot jou wenden!”

Y, vrouw van 50

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!