fbpx
Skip to main content

Levensgeheim niet uit de weg gaan geeft vrijheid

Mijn leven kende geheimen waar ik onder gebukt ging. Jarenlang wist ik deze te verbergen en te negeren. Ik zette een masker op en maakte mezelf wijs dat ‘alles’ goed ging. Totdat ik zowel geestelijk als lichamelijk op was. Mijn hoofd en lijf voelden als een kolkende vulkaan op het punt van uitbarsten. Mijn geheimen kon ik niet langer verborgen houden. Mijn vulkaan barstte.

Tijdens de EFT sessies voelde Anita feilloos aan wat mijn grootste angsten waren, waar mijn verdriet, onzekerheid en boosheid hierover zat. Ze zorgde dat ik de moed vond om mijn verleden niet langer uit de weg te gaan. Anita hielp mij met erkennen van emoties, het verwerken en loslaten er van.

De rust, vrijheid en kracht die ik nu in mijn hoofd én mijn lijf ervaar zijn een groot goed waar ik EFT, Anita, heel dankbaar voor ben. Ik zeg niet alleen ‘alles’ is goed, ik vóel me goed. Ik vóel me goed met alles wat ik ben en met alles wat mij gevormd heeft. Ik ben met behulp van EFT, Anita, het mooiste geworden wat ik kan zijn: ‘Mezelf’.

Lobke, getrouwd, moeder van 4 kinderen

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!