fbpx
Skip to main content

Een daagse EFT basis-cursus

Bedankt dat je mij kennis hebt laten maken met EFT. Een hele mooie techniek wat ook heel goed te combineren is met andere methodes. Voor mij werkt het en ik dan ook dankbaar om het te hebben mogen ervaren. Verder was het een geweldige dag met heel veel informatie dus heel leerzaam. Het is zeker niet iets wat je zomaar even doet , je moeten weten waar je mee bezig bent om de emoties er zorgvuldig uit te kunnen halen.
Genoten van de heerlijke lunch, de boswandeling en gezelschap.
Lieve groet! J.

Wat hebben we een leuke dag gehad samen. Heel leerzaam. 
Ik kwam om te kijken of ik EFT kan gebruiken in mijn praktijk waarin ik werk met regressie en numerologie. Ik was een beetje sceptisch omdat het het erg simpel uitzag dat tappen.
Niks is minder waar. Je moet net als met de regressies echt de juiste woorden gebruiken om het onderbewuste op de juiste manier te prikkelen. 
Ik ga oefenen. Heerlijke lunch en fijne wandeling maakte met jouw mooie energie en uitleg de dag compleet. Dank je wel! ♥️ Lieve groetjes, M.

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!