fbpx
Skip to main content

Boosheid en frustratie loslaten


Afgelopen week had ik een afspraak waar ik heel erg tegenop zag. Vanwege zeer teleurstellende eerdere ervaringen, werd ik al woedend en zeer gefrustreerd als ik alleen maar aan die afspraak dacht! Samen met Anita heb ik de dag ervoor getapt op de eerdere ervaringen en mijn reactie daarop.

Omdat het over mijn kind ging, bleek ik veel weerstand te voelen om mijn woede los te laten. Want, zo redeneerde mijn brein: Als ik mijn woede en frustratie loslaat, dan laat ik mijn kind los, dan laat ik haar vallen....
Tijdens het tappen tot de conclusie gekomen dat ik haar veel beter kon helpen als ik juist rustig blijf. (Iets wat ik met mijn verstand natuurlijk al wel wist, maar wat ik gevoelsmatig niet kon opbrengen)
 
En het mooie is: Tijdens deze afspraak kon ik rustig blijven, en verwoorden wat er voor mijn kind nodig is!
 
Zo blij met EFT en Anita!

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!