fbpx
Skip to main content

Druk gemaakt om niets


Met onze vorige hond hebben we op het laatst veel zorgen gehad en als kind heb ik al eens een pup terug moeten brengen naar de boer omdat het niet ging - de hond was veel te jong bij de moeder weg. Die ervaringen leken nu allemaal samen te komen en ik zag als een berg op tegen de nieuwe hond die zou komen. Ik voelde me opgejaagd en was bang dat ik op het laatst zou afbellen uit pure stress (terwijl ik eigenlijk heel graag weer een hond wilde).

Op aanraden van een kennis ben ik naar Anita gegaan en deden we een aantal EFT sessies. Thuis ging ik er ook mee aan de slag. De mensen om mij heen konden meteen merken dat het me hielp, ik was veel en veel rustiger. Ik verbaasde me er zelf ook over.

Ik zag vooral op tegen dat moment dat we in de auto zouden stappen op de hond op te halen maar ook toen was ik kalm. Achteraf denk ik: "wat heb ik het mijzelf toch moeilijk gemaakt". Ik heb er nu weer alle vertrouwen in, maar dat is zeker mede dankzij de hulp van Anita. Ik ben zo blij dat ze me hier doorheen getrokken heeft! Dat had ik alleen niet gered, ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Ik zal deze behandeling dan ook zeker aanbevelen bij een ieder die het nodig heeft, en mocht ik zelf weer ergens mee zitten, dan kom ik zeker weer terug.

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!