fbpx
Skip to main content

Wat een paar tikjes in je gezicht al niet kunnen doen...

Cliënt: "weet je nog dat ik bij je kwam, met de vraag of je wat aan mijn aanhanger-rij-angst kon doen en dat we in een moeder-zoon struggle terecht kwamen omdat dat thema eigenlijk veel belangrijker voor me was? Dat ik het zo lastig vond om grenzen te stellen? Er is een heleboel veranderd sindsdien: ik ben het gesprek aangegaan en mijn zoon woont sinds vorige werk in zijn eigen appartement en is blij dat hij op zichzelf kan wonen. Met een moeder achter de hand voor af en toe een maaltijd, tijdelijk de was etc. Ik geniet van de rust en ruimte. Enneh ... zoon nummer twee weet dat hij volgend jaar aan de beurt is. Wat soms een duwtje in de rug of een paar tikkies in je snuit kunnen doen 😉 "


Anita: "Wat ontzettend fijn voor jullie allemaal! En weet je wat ik denk? Ik denk dat je zelf eigenlijk al lang wist wat er nodig was en dat je in feite jezelf dat duwtje hebt gegeven op het moment dat je de afspraak inplande. Hoe gaat het met het rijden met een aanhanger?"

Client: "ja, ik wist het ook al, maar ik zat vast in de emoties (schuldgevoel, zielig, kun je niet maken) en doordat je me hielp om die eraf te halen en vooral door mijn eigen woorden te herhalen en nog een tikkie erger te maken, kon ik weer helder zien.    
Voor het aanhanger – issue kom ik nog een keer. Of te wel.....wordt vervolgd!"

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!