fbpx
Skip to main content

Verder kunnen na een scheiding

​De wonderlijke wereld van EFT! Wat wilde ik graag dat het zou werken.
Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar gescheiden, maar bepaalde laatste lijntjes leek ik maar niet los te kunnen laten. Of zoals bleek, niet wìlde loslaten uit angst. Dit hield mij in het dagelijks leven tegen om aan mijn eigen toekomst te werken. 
 
Na de eerste behandeling was ik al direct wonderlijk verrast! Hoe kan dit nu toch zo werken?! 
Stond ik eerst als slachtoffer midden in de traumatische ervaring, stond ik na de eerste ‘ronde’ ineens als toeschouwer te kijken en na een volgende ‘ronde’ leek mijn traumatische ervaring ineens op mute te staan! Ik zag wat er gebeurde, maar nu op afstand en de pijnlijke woorden kwamen niet meer binnen. Ik kon met veel minder emotie ‘terug’ naar het moment en dat gaf zoveel lucht en uiteindelijk ook kracht!
 
Dit was nog maar één behandeling. Ook de overige behandelingen hebben me steeds weer doen verbazen en gaven me uiteindelijk de kracht en het zelfvertrouwen om weer zelf verder te gaan. 
 
Bedankt Anita, voor je inlevingsvermogen, begrip zonder te oordelen, je rust en je vertrouwen. 

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!