fbpx
Skip to main content

Relaxter omgaan met toetsen

Altijd wanneer ik een toets of een deadline kreeg vanuit school sloeg de paniek bij mij toe. Voor een toets heeft iedereen natuurlijk gezonde spanning, maar bij mij was de spanning zo hoog dat het mij tegenwerkte. Ik was gewoon bang om te falen. Samen met Anita ben ik terug gegaan naar een moment waar ik voor mij het gevoel het “meest” gefaald hebt. De eerste keer was ik erg emotioneel, hoe vaker we terug dachten aan deze situatie hoe minder erg ik de situatie vond. Ik ben twee keer bij Anita langsgeweest. De tweede keer voelde ik me al heel anders.

Ik heb inmiddels toetsen gehad en merk aan mezelf dat ik veel relaxter ben, ook kijk ik niet meer obsessief of mijn cijfer al op internet staat. Anita heeft op haar manier mij heel erg goed geholpen. Ik raad een sessie bij Anita zeker aan vooral als je ergens tegen aanloopt maar geen behoefte hebt om urenlang erover te praten met iemand.

Vrouw, begin 20

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!