fbpx
Skip to main content

Meer eigenwaarde (én niet meer bang voor enge mannen)


Een client ronde vandaag haar pakket van vijf persoonlijke sessies af. Wat ben ik trots op haar! Ze vertelde dat ze na het volgen van de online training ook zelf veel meer doet met EFT.

Ze wandelt veel en elke morgen komt ze dezelfde man tegen. Telkens wanneer de man voorbij fietst, reageert haar lichaam met angst. Zodat ze meteen weg zou kunnen rennen, klaar voor zijn aanval. Het was een man met donkere kleding en een capuchon, een stereotype beeld dat we kennen uit opsporing verzocht en misdaadfilms. Hier heeft ze zelf EFT op toegepast en tot haar eigen verbazing, blijft die reactie sindsdien uit. Hij fietst haar voorbij en verder .... niets.  

Ook op andere vlakken heeft ze zichzelf prachtig ontwikkeld. Ze heeft geleerd grenzen aan te geven en beter voor zichzelf te zorgen vanuit een groeiend besef van eigenwaarde. Wow!

Met toestemming geplaatst

 

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!