fbpx
Skip to main content

Enquête onder cliënten (door VWO 6 leerling)

Ilja (VWO 6 leerling) deed onderzoek naar de ervaringen en resultaten van EFT sessies. Cliënten van Praktijk EFT-Aalten werden uitgenodigd deel te nemen aan een enquête. Dank voor je tijd en moeite als jij meedeed! De algemene conclusie van Ilja luidt:

enquete website"Mijn enquête heeft een goed inzicht gegeven over de ervaring van voornamelijk vrouwen. EFT is een erg persoonlijk proces en anders voor iedereen, iets wat blijkt uit het aantal sessies dat elk persoon nodig heeft gehad. Hier zat namelijk niet een duidelijke uitschieter tussen. Daarnaast laat mijn enquête zien dat EFT een erg brede therapie is, iets wat bij de uitspraak van uitvinder Craig past: “Try it on anything”. Daarnaast zijn mensen er ook erg positief over, 95% geeft zijn ervaring een 8 of hoger en 100% zou het aan een ander aanraden. De vraag of EFT alleen op korte of lange termijn werkt heeft ook een duidelijk antwoord: bij 75% van de mensen heeft het effect op lange termijn. In de overige 25% is de helft nog niet zo ver in het proces om dit aan te geven. De therapie heeft ook meteen effect, iedereen heeft aangegeven na de eerste sessie al verschil te merken. Overal is de algemene ervaring van ieder persoon positief!"
 

- Er deden 35 mensen mee aan de enquête
- Ilja kreeg een 8,5 voor haar profielwerkstuk en presentatie!

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!