fbpx
Skip to main content

Workshop bij Alfa Accountants

Bijzonder hoe je door bijna niets een andere flow in je lichaam voelt. Ik was best sceptisch toen ik het eerst zag, maar heb het zelf daarna ervaren.


Anita kwam heel professioneel over. Maar ook heel nuchter. Het was ook leuk dat ze het ons zelf liet ervaren, hoewel dat mijns inziens bij de één beter ging dan bij de ander. Ik sta er wel wat sceptisch tegenover, mocht zich een keer een situatie voor doen, dan sta ik er niet afwijzend tegenover om dit te proberen. Het is heel laagdrempelig en baat het niet, dan schaadt het niet. Ik zou dan wel kiezen voor begeleiding door Anita en niet zelf met deze techniek aan de slag gaan.

 

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!