fbpx
Skip to main content

EFT bij voorbereiding op operatie

Anita wist mij meteen op mijn gemak te stellen in haar mooie praktijk ruimte. De begeleiding door het proces heen voelt als vertrouwd en ondersteunend. Doordat je zo samen door de (EFT-)oefening loopt kon ik alle aandacht vestigen op wat er in mijn lijf en geest gebeurde.

Deze sessies hebben me enorm geholpen om op vele lagen rust en ruimte te mogen ervaren waardoor de aanloop naar de operatie prettig verloopt. Dankjewel voor het ondersteunen in dit proces voor mij.

Liefs Sisca

(deze cliënt kwam op doorverwijzing van een arbeidsdeskundige; ze was telkens behoorlijk geëmotioneerd als ze over haar fysieke conditie en aanstaande operatie sprak. Ik zag haar gedurende twee consulten)

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!