Skip to main content

Voor mijzelf opkomen

Mijn hele leven stond in het teken van zorgen voor anderen en rekening houden met wat anderen vonden. Daar wilde ik wat aan doen. Ik ben nog maar één keer bij Anita geweest. Sindsdien ben wel bijna dagelijks zelf met EFT bezig. En dat levert me heel wat op. Ik durf veel beter voor mijzelf op te komen en ik dóe het ook. Soms sta ik van mijzelf te kijken! Zo heb ik eerlijk tegen een vriendin gezegd dat ik haar plan voor een dagje uit niet zo leuk vond. Dat zou ik eerder nooit doen. Ik denk nu wat vaker aan mijzelf en dat voelt heel fijn. Ik ga dus door met zelf EFT toepassen, ik vind het echt leuk om te doen. Bijvoorbeeld als iets mij dwarszit. Dan ga ik er even voor zitten met de video van Anita en dan voel ik het veranderen. Heel bijzonder.
Ik heb nog wel een ander probleem en daarvoor ga ik binnenkort opnieuw naar Anita, maar ik ben nu al heel blij met de resulataten die ik heb bereikt.
 
R. (begin 60)

Wil jij ook je ervaring delen en zo anderen inspireren? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@eft-aalten.nl met je ervaring en geef aan hoe je vermeld wenst te worden (volledige naam, voornaam plus leeftijd, of juist helemaal anoniem). Of geef een beoordeling met 'sterren' via Google of Facebook, met eventueel een toelichtende tekst. Kijk maar wat bij jou past, dankjewel in ieder geval!