fbpx
Skip to main content

Angst voor van alles...maar vooral om voluit te leven

"Ik ben een jonge vrouw en ben begonnen met het groeipakket omdat ik meerdere dingen had die ik wilde aanpakken.
Onder andere angst en paniek. Bang dat ik dood ging wanneer ik op de bank zat, paniek op vakantie, paniek op pinkpop enzovoorts. Daarbij was eten mijn troost.. ook niet heel handig.

Toen ik begon stond ik er open in, ik wist niet heel goed wat ik moest verwachten maar ik had in ieder geval zin om aan mezelf te werken. Ondertussen ging ik namelijk niet graag meer de deur uit, op vakantie of naar een festival. En wanneer ik het dan toch deed zat ik dezelfde of volgende dag al weer thuis.

Bijzonder wat er allemaal omhoog kan komen. Ook een heleboel dingen waar ik het nooit achter zou hebben gezocht.

Na de sessies ben ik zowaar met plezier op vakantie geweest, naar Zuid Frankrijk terwijl ik ├╝berhaupt nog nooit zo ver van huis was geweest. En het was ook nog eens mijn eigen voorstel. Mijn vriend vroeg zich al haast af of het wel goed met me ging, haha.

Ik heb weer zin om plannen te maken en ben niet bang meer om te leven. Hierdoor eet ik mijn problemen ook niet meer weg en zit een stuk beter in mijn vel.

Voor mij heeft het een heleboel gedaan en ik zal er zeker nog vaker gebruik van gaan maken. Ten slotte kun je altijd jezelf blijven ontwikkelen en uitgediende shit opruimen. Een stuk luchtiger leven!"

Terug naar het overzicht