Vrijblijvend kennismaken?
In de praktijk of online

Maak zelf je afspraak

ook voor vervolgafspraken

Angst voor autorijden (2)

1) "Het heeft mij geholpen tegen rijangst. Vond het een fijne therapie. Dat je met kloppen van je angst afkomt! Dank je wel Anita".

Jolanda

 

2) "Ruim 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald, maar de eerste jaren heb ik weinig rijervaring opgedaan. Van '73-'93 hadden we zelfs helemaal geen auto. Bovendien heb ik voordat ik het rijbewijs had, als eens even in de auto van mijn broer gereden en toen ging ik meteen de sloot in. Toen we in 1993 een auo kregen reed ik er wel mee, maar vond ik het niet fijn. Ik had altijd een beetje rijangst en was vooral bang om iemand anders aan te rijden. Ik had altijd een naar gevoel in mijn buik en reed aarzelend.

 

Van Anita heb ik een EFT behandeling gehad en toen was ik dat vervelende gevoel kwijt. Een vrouw waar ik samen mee naar het zwembad reed, viel het op dat ik zelfverzekerder reed, zonder dat ze wist dat ik een behandeling had gehad. Ik was toen nog wel wat bang om in het donker te rijden en had veel last van de lichten van tegenliggers. Na nog een behandeling en meteen een proefritje ging ook die angst over.

 

Ik vind het nog niet echt prettig om in het donker te rijden, vooral niet als het regent, maar ik heb geen naar gevoel meer in mijn buik!

 

-Anoniem- "

 

 

 

Terug naar het overzicht

Praktijk EFT-Aalten 

Akkermateweg 10  
7122 LG Aalten  
06-55 90 85 60

KvK 54636043 
btw nr NL127877769B01 
IBAN NL20 KNAB 02 58 24 15 78