fbpx
Skip to main content

Bevallingstrauma in behapbare stukjes opgelost.

"Ik was al bekend met EMDR, dit had ik meerdere malen gehad, wat zeker ook geholpen heeft, maar het ging voor mij lang niet zo diep als EFT.

Ik vond eft de eerste keer maar raar en dacht dat ik er te nuchter voor zou zijn. Uiteindelijk heeft het me heel erg geholpen en heeft het zelfs meer naar boven gehaald dan waarvoor ik kwam. Ik had een bevallingstrauma wat maakte dat ik o.a. niet meer goed naar een ziekenhuis durfte gaan. EFT heeft mij laten inzien waar mijn trauma zat, maar wat ik vooral prettig vond is dat ik het in stukjes op kon delen, zodat het niet meer 1 groot trauma was, maar behapbaar . Iets waar ik in delen aan zou kunnen werken.

Uiteindelijk bleken er ook andere dingen te spelen uit het verleden, waarvan ik niet wist dat het ├╝berhaupt nog invloed had. EFT kan heel erg diep gaan, en ondanks dat het heftig kan zijn, houd Anita je goed in de gaten en kijkt goed dat het niet te ver gaat in een keer. Ook heeft ze me simpele ademhalingsoefeningen geleerd die me rustig maken als het nodig is en die me zelfs mijn tweede bevalling goed hebben doorgeholpen."

Een moeder van twee

Terug naar het overzicht