fbpx
Skip to main content

Angst voor spreken in het openbaar opgelost en een deel van mijzelf terug

"Het gekke is dat zodra de paniek eraf is, je je bijna niet meer kunt voorstellen dat het daadwerkelijk zo’n paniekgevoel was....."

Nu of nooit
"Spreken in het openbaar was al jaren mijn verborgen angst. Tijdens presentaties op het werk hield ik me staande met rustgevende pillen en een heel arsenaal aan trucjes. Toen ik ja had gezegd tegen een presentatie bij een grote klant sloeg de paniek toe....

Onder het mom van “nu een oplossing of nooit meer presenteren....” heb ik Anita om hulp gevraagd.

Snel tot de kern - opluchting
De relaxte sfeer, de oprechte aandacht en de professionele aanpak van Anita maakten het mogelijk al tijdens de eerste EFT-sessie tot de kern van mijn angst te komen.

Die vermoedde ik wel, maar had ik nooit zo scherp gezien en gevoeld. Daarna kon het grote loslaten beginnen.
Bij de derde sessie merkte ik dat het paniekgevoel bij mijn angstbeeld weg was. Het had plaatsgemaakt voor ‘gezonde spanning’. Op de grote dag was zelfs de gezonde spanning snel over en kon ik vrijuit spreken. Wat een opluchting!!

Een deel van mijzelf terug
Ik weet nu dat, hoe spannend het ook kan voelen, ik in staat ben het angstbeeld in mijn hoofd los te laten en de werkelijkheid te zien. 
Ik ben Anita enorm dankbaar voor het gevoel van vertrouwen en vrijheid dat ik terug heb, en daarmee een stukje van mijn ik."

Hartelijke groet, Caroline

 

terug naar het overzicht