fbpx
Skip to main content

Eetbuien

Ik vroeg Monique(*) een maand na haar sessie (over eetbuien en de drang naar chocolade en ijs) hoe het met haar ging. Dit is haar reactie:

He hallo Anita,

Wat leuk dat je aan mij denkt. Ik wou je al mailen maar ik moest eerst even testen of het allemaal wel echt zo was. En zo bleef.


Chocola? Nee dankjewel!
Na de sessie was het namelijk zo dat als ik aan witte chocolade dacht ik niet dat soort tintel gevoel in mijn mond kreeg en ook niet meer het idee dat ik het al kon voelen smelten op mijn tong. Ik dacht: "misschien komt dat omdat het zo warm is buiten" dus ik wilde eerst even kijken of dat gevoel bleef. Nou het gevoel is nog steeds zo, echt super top!

Mijn dochter zat gister naast mij met haar witte chocolade en vroeg of ik een stukje wilde. Nou ik moest er echt niet aan denken. Dus ik heb het afgeslagen!


IJs niet meer zo lekker?!
De test met mijn favoriete ijs heb ik ook gedaan. Ik heb het gekocht. 
Heel apart maar 's avonds dacht ik niet eens aan de bak ijs in de vriezer. De dag erna heb ik 1 bakje gehad en geloof het of niet maar ik werd er gewoon misselijk van. Het was echt niet meer zo lekker als eerst en viel helemaal verkeerd. Het kwam er gewoonweg net zo hard weer uit. De rest staat dus nog netjes in de vriezer.

Geen eetbuien meer. Superblij!
Je zou dus wel kunnen zeggen dat het super heeft geholpen. En daar ben ik echt heel erg blij mee.

Ook de eetbuien heb ik niet meer gehad. Heel bijzonder om te ervaren. En echt een super goed gevoel.

Ik wil je dan ook echt heel erg bedanken voor wat je hebt gedaan. Samen met mij.

Liefs Monique


 * Deze mail is geanonimiseerd en met toestemming van de client beschikbaar gesteld om op de website te plaatsen.


Terug naar het overzicht