fbpx
Skip to main content

Reacties op workshop/lezing voor de Broekriem

In april 2015 gaf ik een lezing voor Stichting DeBroekriem

Hieronder lees je nog een aantal algemene reacties van de deelnemers op de lezing/workshop:


  1) Het was nieuw, dus even wennen maar omdat er ook direct resultaten waren erg aannemelijk en goed toepasbaar.


2) Je humor is een zeer sterk wapen. Leuk! Ik ben verrast door het snelle resultaat. Ik ga er zeker meer mee doen. Dankjewel Anita


 3) Erg inspirerend! Leuke voorbeelden die veelal op een luchtige komische manier werden gebracht. Geeft stof tot nadenken en zeker in de dagelijkse praktijk te gebruiken!


4) Anita, het was een interessante ochtend. Ik zal sommige mensen zeker wijzen op EFT. Vooral de gezamenlijke demo en de individuele behandeling laten een positieve indruk achter. Dank je!


 5) Ik vond je erg open over je eigen ervaringen, je gaf iedereen kans om te reageren. Ik heb de ochtend als zeer prettig ervaren. Bedankt daarvoor en veel succes met je praktijk.


6) Ik ga zeker proberen de EFT-techniek toe te passen in mijn dagelijks leven en proberen het mijzelf beter aan te leren. Mocht ik er niet zelf uitkomen neem ik zeker eens een paar consults bij jou in Aalten.


7) Jee wat 'n geweldige ochtend, voor mij wat bekende dingen i.v.m met kennis van paarden....er is heel wat los gekomen bij veschillende deelnemers...erg goed om dit te zien in mijn ogen. Ga zo door met jullie leuke activiteiten.


 8) Bedankt voor de leuke en leerzame studieochtend en wellicht tot ziens! Beide Anita's (Anita Seinhorst organiseerde de workshop):  hartelijk dank voor jullie tijd en inzet!

 

Wil je ook deelnemen aan een lezing/workshop? Of er een organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Terug naar het overzicht