fbpx
Skip to main content

Manisch/depressieve klachten "ik kan het nog steeds niet geloven".

Van alles geprobeerd
"Ik kan het nog steeds niet geloven......Acht jaar geleden kreeg ik de diagnose manisch depressiviteit. Daarvoor had ik al acht jaar geklungeld met m'n klachten bij de huisarts maar al die medicatie die ik voorgeschreven kreeg, hielpen mij niet. Toen volgde ik acht jaar lang diverse behandelingen bij Ggnet. Van medicatie tot opname's en therapieën tot aan Electro Shock Therapie behandelingen aan toe.Mijn depressie die de overhand had werd getracht te behandelen maar echt effectief was het allemaal niet..

Eft-therapie, te simpel voor effect?
Ik ben aan het rondneuzen gegaan op het internet en kwam de Eft-therapie tegen. Echt enthousiast werd ik nog niet meteen(zo'n simpele behandeling kan bijna niet!) maar wel erg nieuwsgierig. Ik ben de uitdaging aan gegaan en na een intakegesprek met Anita (ondertussen ook hierover contact gehad met m'n arts) ben ik de Eft-therapie ingegaan.

Na vier behandelingen:
Het is bijna nog steeds niet te geloven maar naar 4 behandelingen voelde het voor mij allemaal 'opgeruimd'! Dat door 4 simpele behandelingen ik mij weer na zo'n lange beroerde tijd mij eindelijk weer goed voel! Dit bericht heb ik bewust niet meteen geschreven nadat ik klaar was met de Eft-behandelingen. Omdat ik in het verleden met m'n andere behandelingen altijd weer terugval had. Dus heb ik het ongeveer een maand afgewacht maar ik bleef me goed voelen,en heb echt het idee dat dat Eft me veel beter geholpen heeft dan welke therapie dan ook.
Ik weet nu hoe ik er allemaal mee om moet gaan en Anita: je hebt me goed geholpen om alles op te ruimen.
Je bent voor mij echt een topper en ik heb erg veel van je geleerd! Dankjewel voor alles!"

Warme groet, Heidie

 

terug naar het overzicht