fbpx
Skip to main content

Een nieuwe start in mijn leven door EFT

Ervaring
"Na jaren tobben met mezelf en meerdere therapeuten en behandelingen te hebben gehad die vaak maar een tijdelijke oplossing bleken te zijn moest het roer om, dit kan niet langer zo doorgaan.
Nu er maar eens een keer goed vanaf geholpen worden. Via goede verhalen en de website heb ik besloten het eens hier te proberen.
Na de aanmelding en afspraak gemaakt te hebben was het zo ver om mij bloot te stellen aan mijn angsten en trauma's.
Een paar dagen na de eerste sessie was er al resultaat, iets wat ik niet had verwacht. Na drie heftige en intensieve sessies kan ik gelukkig zeggen dat het effect heeft gehad en ik mij beter voel dan ik in jaren heb gedaan. Dit resultaat had ik van te voren niet gedacht of gehoopt.
Ik ben dankbaar voor de kans en de hulp die ik heb gekregen om van de problemen af te komen en een nieuwe start in het leven te maken.

 

Over het verschil met andere therapieën
"Bij de andere therapieën hebben we het wel over die onderwerpen gehad die bij EFT ook zijn behandeld alleen word dat globaal besproken en mag je ff uithuilen en dan word er meteen op benadrukt hoe goed je het nu hebt en wat je wel kunt dus de oorzaak word opzij geschoven en niet direct aangepakt. Bij EFT word het onderwerp vastgepakt bij de wortel, bij de kern zeg maar en van daaruit ga je werken om het echt los te laten en een nieuwe start te maken. Het is eigenlijk zo dat je bij die vorige therapeuten onkruid aan het afmaaien bent en bij EFT pak je het met wortel en al aan. Ik weet of ga er vanuit dat dit langdurig resultaat gaat hebben omdat ik het ook zelf kan loskloppen en het dan ook aanpak in de kern van het probleem."

Judith

 

Terug naar het overzicht