fbpx
Skip to main content

Verlammende angst over gezondheid

"EFT…. Ik ben er blij mee!

Mijn leven lang heb ik getobd met angsten. Angsten voor wat er allemaal wel niet mis kan gaan, met van alles en nog wat, maar vooral met mijn gezondheid. Angsten die ook alleen maar in mijn hoofd zaten, want al die doemscenario’s kwamen natuurlijk nooit uit. Maar die angsten zetten zich vast in mijn hoofd. Ze gingen mijn leven beheersen en ze verlamden mij. Daar werd ik bijzonder naar van. Alsof mijn lichaam voortdurend alle voorraden stresshormonen nodig had. En daar voelde ik me heel beroerd van kan ik je zeggen.


Daar wilde ik van af…. Maar hoe, waar, en bij wie?


Een folder van de EFT-praktijk Aalten van Anita haalde mij al half over de streep en een vrijblijvende kennismaking bij Anita gaf de doorslag. We spraken enkele behandelingen af en we gingen aan de slag.

We ruimen het op, zei Anita. En dat deed ze….dat deden wij!


Niet teveel praten maar vooral doen. En ziedaar: de vastgeroeste angsten en al die vastgeroeste stress begonnen uit mijn hoofd te verdwijnen. Het zat allemaal muurvast in mijn hoofd als beton, maar alles verkruimelde en verdween. Weg is het! Een enorme opluchting en een geweldig gevoel van nieuwe ruimte in mijn hoofd, in mijn leven."

 

Anoniem.

 

 

Terug naar het overzicht