fbpx
Skip to main content

Controledwang

​"Hallo Anita,

Bedankt voor je mail,en toevallig dacht ik gisteren dat ik jou wilde mailen ook naar aanleiding van het programma gisteravond.Het was inderdaad heftig wat zij moest ondergaan. Ik dacht ook 'dat kan toch heel wat milder door de Faster EFT'!
Het gaat redelijk goed met mij.Die erge dwang is er niet meer. Soms nog heel even 1 keer controleren en klaar.
Net een week weg geweest,eerder was dat altijd aanleiding om extra te controleren, en nu: even 1 keer kijken.
Dus ik ben zeer tevreden en ik vind het een groot wonder dat de EFT zo werkt. Ik hoop en ga er vanuit dat het zo blijft,anders hoor je van me. Nogmaals bedankt voor de succesvolle en prettige behandeling.

-anoniem-"

Toelichting:

Bij het RTL4 programma 'geef mij nu je angst' worden mensen met angst- en dwangstoornissen behandeld met cognitieve gedragstherapie. Onlangs werd een vrouw met controledwang blootgesteld aan haar grootste angst waar ze dóórheen moest. Dankzij haar wilskracht en doorzettingsvermogen zijn de problemen na twee intensieve weken met vrijwel dagelijks therapie stukken verbeterd. Ik vroeg n.a.v die uitzending een client die twee sessies Faster EFT heeft gehad naar haar ervaring en resultaat. Ze gaf me toestemming om haar reactie anoniem op mijn site te publiceren. Hieronder zie je een fragment van het programma waar ze naar refereert:

  


terug naar het overzicht