fbpx
Skip to main content

Waarom heb ik een professional nodig als het zo eenvoudig is om zelf EFT toe te passen?

Niet complexe hulpvragen kun je goed zelf oplossen met EFT; doe dit vooral! Maar.....een duurzaam effect bereik je doorgaans door meerdere aspecten van een klacht te behandelen en niet alleen de oppervlakkige uitingen van de klacht. EFT is meer dan het toepassen van een 'trucje'!

Ook de diepere oorzaken zijn belangrijk. Juist omdat mensen 'blinde vlekken' hebben waar het om deze diepere oorzaken gaat van complexere problemen of terugkerende problemen, is het een meerwaarde om EFT samen met een professional te doen. Mijn eigen ervaring is dat ik in mijn eentje nèt niet ver genoeg ga om de 'angel' eruit te halen. Bovendien gebruik ik ook andere methoden die ik combineer met EFT. Denk aan innerlijk kindwerk, voice dialogue, matrix reimprinting. Het zijn gevorderde technieken die een EFT sessie een extra dimensie geven (en een optimaal resultaat).

In de cursus Grip op emoties staat een gratis les waarin ik in een video uitleg wat het verschil is tussen een solo sessie en een begeleide sessie. Kijk gerust!