Effectief ontstressen doe je met Emotional Freedom Techniques. Dé kracht van EFT is dat je het ook eenvoudig bij jezelf kunt toepassen. Je leert daarmee zélf invloed te hebben op je stress en emoties. Je bent geen slachtoffer van alles wat je overkomt, maar neemt de regie! Ook eenvoudige klachten die met emoties en stress samenhangen los je hiermee zelf in vaak korte tijd op. Geschikt om te combineren met andere soorten hulpverlening en eenvoudig te leren in deze cursus.

Wat kun je verwachten?

  • De mogelijkheden zijn eindeloos...beter slapen, minder snel uit je slof schieten, meer rust in je hoofd en hart. Zodra je de techniek beheerst kun je het toepassen in oneindig veel situaties.

  • Je leert de methode grondig kennen. Zo wordt EFT niet alleen een 'trucje' dat je leert toepassen. Als je begrijpt wat en waarom je iets doet, kom je verder.

  • Niet elk issue leent zich even goed voor zelfhulp en in deze training leer je wat je wel en wat je niet zelf kunt doen.

  • Er zijn bonus video's met extra tips & trics.

  • Je krijgt een eigen account in  een online leeromgeving en hebt levenslang toegang.

  • Besloten Facebookgroep beschikbaar

  • 14 dagen geld terug garantie

Een greep uit de reacties:

screenshot soofos reviews totaal

 
Wat vraagt het van je

Deze training doe je in eigen tempo en vraagt vanzelfsprekend enige zelfdiscipline. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf is mogelijk en tussentijds kun je vragen stellen. 

Investering in jezelf: slechts € 49,-  (ter waarde van € 79,-) Nu gratis t/m 6 april als hart onder de riem tijdens de coronacrisis. 

Wil je een stok achter de deur of meer verdieping? Doe dan de training 'meer jezelf worden' met twee consulten inbegrepen.

Eerst een voorproefje? Kijk de gratis proeflessen in de cursus.

Praktijk EFT-Aalten 

Akkermateweg 10  
7122 LG Aalten  
06-55 90 85 60

KvK 54636043 
btw nr NL001577248B15
IBAN NL20 KNAB 02 58 24 15 78