Vrijblijvend kennismaken?
In de praktijk of online

Maak zelf je afspraak

ook voor vervolgafspraken

Online cursus

Dé kracht van Emotional Freedom Techniques is dat je het ook eenvoudig bij jezelf kunt toepassen. Je leert daarmee zélf invloed te hebben op je stress en emoties. Je bent geen slachtoffer van alles wat je overkomt, maar neemt de regie! Ook eenvoudige klachten die met emoties en stress samenhangen los je hiermee zelf in vaak korte tijd op. Geschikt om te combineren met andere soorten hulpverlening.

Wat kun je verwachten?

  • De mogelijkheden zijn eindeloos...beter slapen, meer rust in je hoofd en hart. Zodra je de techniek beheerst kun je het toepassen in oneindig veel situaties.

  • Je leert de methode grondig kennen. Zo wordt EFT niet alleen een 'trucje' dat je leert toepassen. Als je begrijpt wat en waarom je iets doet, kom je verder.

  • Niet elk issue leent zich even goed voor zelfhulp en in deze training leer je wat je wel en wat je niet zelf kunt doen.

  • Er zijn bonus video's met extra tips & trics.

  • Je krijgt een eigen account in  een online leeromgeving en hebt levenslang toegang.

  • 14 dagen geld terug garantie

Reacties: 

"Ik heb zelden zoveel gekregen in een online training - erg waardevol!"

"Fijne rustige uitleg in de video's"

"Duidelijke, praktische voorbeelden"

 
Wat vraagt het van je

Deze training doe je in eigen tempo en vraagt enige zelfdiscipline. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf is mogelijk en tussentijds kun je vragen stellen.

Investering in jezelf: slechts € 49,-  (ter waarde van € 79,-) Ben je al cliënt van Praktijk EFT-Aalten? Dan kan ik je de cursus aanbieden met een aantrekkelijke korting, vraag naar de mogelijkheden. 

Wil je een stok achter de deur of meer verdieping? Doe dan aansluitend de training 'meer jezelf worden' met twee consulten inbegrepen.

Eerst een voorproefje? Kijk de gratis proeflessen in de cursus.

Praktijk EFT-Aalten 

Akkermateweg 10  
7122 LG Aalten  
06-55 90 85 60

KvK 54636043 
btw nr NL001577248B15
IBAN NL20 KNAB 02 58 24 15 78