fbpx
Skip to main content

Zelfhulp EFT (instructievideo)

In deze video zie je een korte instructie om EFT bij jezelf toe te passen. Bedoeld als geheugensteuntje voor mensen die het al kennen, maar ook geschikt als eerste kennismaking. Deze variant komt uit 'Faster EFT'. Faster EFT is niet per definitie sneller, maar wel eenvoudig aan te leren. Mocht je bij mij in de praktijk komen, dan maak je ook kennis met andere varianten.

Belangrijk bij het zelf toepassen van EFT:

  • Als je met deze video mee gaat doen en het is je eerste ervaring, neem dan een klein probleem in gedachten en niet meteen je grootste trauma. 
  • De belangrijkste stap is de eerste: voelen/ervaren/bewust worden waar je last van hebt. Neem daar de tijd voor, sluit even je ogen en pauzeer de video eventueel voor je verder gaat.
  • Tijdens het toepassen van de techniek, wordt er een reeks emoties benoemd. Dit gaat vrij snel. Daarom kun je ze hier ook lezen, ter verduidelijking:

Begin wenkbrauw: verdriet, angst, emotionele trauma's
Zijkant oog: boosheid, wrok, schuldgevoel
Onder oog: oordelen, verlatenheid, verraad
Sleutelbeen: hulpeloosheid, hopeloosheid, geen controle, afwijzing, en al het andere. 

Heb je vragen n.a.v. deze video, neem dan contact met me op. Overweeg je na aanleiding van dit filmpje een consult? Maak dan gebruik van de vrijblijvende kennismaking.

Let op! De video kan pas worden afgespeeld als je cookies accepteert op deze website.