fbpx

   


Wil jij: 

 • Wat vaker relaxed reageren? Als je stresslevel niet zo hoog is, heb je ruimte om vanuit rust te reageren.

 • Leren hoe je snel en effectief ontstresst? Zodat je niet blijft malen in je hoofd?

 • Meer tevreden zijn met wie je bent, jezelf minder teleurstellen?

 • Vaker reageren op een manier die bij je past? (in plaats van angstig, gestresst, onzeker of wat dan ook?)

 • Meer vertrouwen, minder piekeren? Omdat je weet hoe het werkt in je hoofd en lichaam en je zelf in staat bent om je mindset te veranderen?

 • Makkelijker loslaten? Je hebt geen controle maar wel invloed.

 • Kortom: Grip krijgen op je stress en emoties? Rust in je hoofd en hart?


Hoe dan? 

Hoe vaak ik wel niet hoor "ik wéét dat ik niet zo zou moeten reageren, maar het gaat gewoon vanzelf!"
Ookal weet je misschien allang wat je anders wilt, met alleen kennis en inzicht ben je er nog niet. Dat komt doordat je gedrag, je manier van reageren, voor > 95% vanzelf gaat. Je functioneert op de automatische piloot. Gedrag veranderen op wilskracht is daarom bijzonder lastig. Dat kost simpelweg veel te veel van je brein om ook resultaat op de lange termijn te hebben. Toch verlang je naar meer rust in je hoofd en hart. Meer grip op hoe je reageert op situaties en mensen. Begrijpelijk, dat zou zó fijn zijn!

Het kan wél met Emotional Freedom Techniques

Je moet alleen even weten hoe je praktisch, snel en effectief doordringt tot die automatische piloot. Zodra je dáár de route wijzigt, reageer je vanzelf anders. Daarom zeggen mensen die dit hebben geleerd: "huh... ik sta van mijzelf te kijken, zo doe ik anders nooit". Dan is er ineens géén stress meer voor een toets, reageert iemand wél assertief of is er géén angst meer voor een muis. Zodra je dit leert kun je het op oneindig veel situaties toepassen. Geen trucje, maar moeiteloos resultaat. Oók op de lange termijn. Ik heb het over Emotional Freedom Techniques. 

Ik vertel je graag meer...


Wanneer je EFT toepast klop/tik/tap je met twee vingers op meridiaanpunten op je hoofd en romp terwijl je er korte zinnen bij uitspreekt. Een beetje vreemd wellicht, maar het werkt beter dan praten en pillen alleen. 
Dé kracht van EFT is dat je het ook eenvoudig bij jezelf kunt toepassen. Je leert daarmee zélf invloed te hebben op je stress en emoties. Je bent geen slachtoffer van alles wat je overkomt, maar neemt de regie! Het verandert de verbindingen in je brein, verlaagt aantoonbaar stresshormonen en versterkt bovendien je immuunsysteem.
EFT kun je prima combineren met andere soorten hulpverlening en het is eenvoudig te leren in deze cursus.

 

icoon reviewsterren vijf Helder opgezet, heel helder uitgelegd, heel praktisch gemaakt; ik was eerst wat sceptisch, maar ik maakte me de techniek heel snel eigen én ik merkte absoluut effect! Bedankt Anita voor deze mooie, laagdrempelige, compacte basiscursus EFT !!

 

Wat kun je verwachten:

 • De mogelijkheden zijn eindeloos...beter slapen, minder stress en angst, minder snel uit je slof schieten, beter bij jezelf kunnen blijven, meer rust in je hoofd en hart. Zodra je de techniek beheerst kun je het toepassen in oneindig veel situaties.

 • Je leert de methode grondig kennen. Zo wordt EFT niet alleen een 'trucje' dat je leert toepassen. Als je begrijpt wat en waarom je iets doet, kom je verder.

 • Feedback op je eigen sessie-opname (optioneel)

 • Niet elk issue leent zich even goed voor zelfhulp en in deze training leer je wat je wel en wat je niet zelf kunt doen.

 • 2,5 uur aan cursusmateriaal (tekst, video, werkblad, oefeningen)

 • Er zijn bonus video's met extra tips & trics.

 • Je krijgt een eigen account in een online leeromgeving en hebt levenslang toegang.

 • Besloten Facebookgroep beschikbaar

 • Mogelijkheid om regelmatig aanvullende tips in je mailbox te ontvangen. Tips met en zonder EFT, allemaal praktisch en effectief.

 • 14 dagen geld terug garantie

 

Een greep uit de reacties:

 

icoon review

sterren vijf Ik ben hier heel blij van geworden! Ik zocht naar iets wat ik meteen kon gebruiken als ik paniek zou krijgen. Stress zou krijgen. Of zucht zou krijgen. Ik denk, of weet wel zeker dat dit mij gaat helpen! Heel erg bedankt hiervoor.


icoon reviewsterren vijf Ik kende Anita al van een aantal consulten en dat heeft toen goed geholpen. Die paniekaanvallen heb ik niet meer. Toen ik hoorde dat ik deze cursus nu met korting kon doen, heb ik dat meteen gedaan. Ik gebruik het nu ook thuis weer vaker als ik ergens mee zit. Rustige en duidelijke uitleg!

icoon reviewsterren vier Leuk, leeraam. Leuke manier van lesgeven door de video’s met duidelijke uitleg en voorbeelden
Ik ga er zeker veel meer mee doen.

icoon reviewsterren vijf Ik vind de uitleg zeer duidelijk. Het mooie van deze cursus vind ik dat je het meteen thuis uit kunt proberen, en ik moet zeggen.. het werkt voor mij ook!
Het heeft me ook nieuwsgierig gemaakt om nog meer informatie over EFT te weten te komen en dat ga ik ook zeker doen.

icoon reviewsterren vier Ik had nooit eerder van EFT gehoord. Na de cursus gevolgd te hebben, heb ik zeer interessante dingen ontdekt. Bijzonder hoe het tikken je positief kan beïnvloeden. De video’s en de bijbehorende uitleg waren helder, heel fijn!

icoon reviewsterren vijf Fijne cursus, welke stap voor stap is opgebouwd. Gelijk op mezelf toegepast met positief resultaat. Ben zeker van plan om hiermee verder te gaan.


icoon reviewsterren vijf Ik waardeer het enorm dat Anita de vaardigheden van EFT zo helder en stapsgewijs uitlegt. Ik ben van plan nog veel te blijven oefenen de verschillende opties die geintroduceerd zijn uit te proberen. Ik heb wel eens eerder naar EFT gezocht, maar een groot verschil dat deze training geeft is dat je echt opzoek gaat naar je eigen stijl in EFT. De woorden en zinnen die bij jou passen. Ik zou het ook enorm interessant vinden een live consult met Anita te doen.

 

 

Wat het van je vraagt

Deze training doe je in eigen tempo en vraagt vanzelfsprekend enige zelfdiscipline. Tussentijds kun je vragen stellen. Je volgt de cursus op de website van Soofos (een online cursusplatform). Deze cursus zonder persoonlijke begeleiding is minder geschikt voor mensen met ernstige psychiatrische problematiek of grote emotionele instabiliteit. Bij twijfel overleg je even. Tel 06 55908560 / e-mail

Investering in jezelf: slechts € 49,- (ter waarde van € 79,-) 

Dus... Ga jij ook voor rust in je hoofd en hart? Doe dan mee. Starten kan op elk moment:

Praktijk EFT-Aalten 

Akkermateweg 10  
7122 LG Aalten  
06-55 90 85 60

KvK 54636043 
btw nr NL001577248B15
IBAN NL20 KNAB 02 58 24 15 78