fbpx

   


Effectief ontstressen doe je met Emotional Freedom Techniques. Dé kracht van EFT is dat je het ook eenvoudig bij jezelf kunt toepassen. Je leert daarmee zélf invloed te hebben op je stress en emoties. Je bent geen slachtoffer van alles wat je overkomt, maar neemt de regie! Ook eenvoudige klachten die met emoties en stress samenhangen los je hiermee zelf in vaak korte tijd op. Geschikt om te combineren met andere soorten hulpverlening en eenvoudig te leren in deze cursus.

Wat kun je verwachten?

  • De mogelijkheden zijn eindeloos...beter slapen, minder stress en angst, minder snel uit je slof schieten, beter bij jezelf kunnen blijven, meer rust in je hoofd en hart. Zodra je de techniek beheerst kun je het toepassen in oneindig veel situaties.

  • Je leert de methode grondig kennen. Zo wordt EFT niet alleen een 'trucje' dat je leert toepassen. Als je begrijpt wat en waarom je iets doet, kom je verder.

  • Feedback op je eigen sessie-opname (optioneel)

  • Niet elk issue leent zich even goed voor zelfhulp en in deze training leer je wat je wel en wat je niet zelf kunt doen.

  • Er zijn bonus video's met extra tips & trics.

  • Je krijgt een eigen account in een online leeromgeving en hebt levenslang toegang.

  • Besloten Facebookgroep beschikbaar

  • 14 dagen geld terug garantie

Een greep uit de reacties:

icoon reviewsterren vijf Heel helder opgezet, heel helder uitgelegd, heel praktisch gemaakt; ik was eerst wat sceptisch, maar ik maakte me de techniek heel snel eigen én ik merkte absoluut effect! Bedankt Anita voor deze mooie, laagdrempelige, compacte basiscursus EFT !!

icoon review

sterren vijf Ik ben hier heel blij van geworden! Ik zocht naar iets wat ik meteen kon gebruiken als ik paniek zou krijgen. Stress zou krijgen. Of zucht zou krijgen. Ik denk, of weet wel zeker dat dit mij gaat helpen! Heel erg bedankt hiervoor.


icoon reviewsterren vijf Ik kende Anita al van een aantal consulten en dat heeft toen goed geholpen. Die paniekaanvallen heb ik niet meer. Toen ik hoorde dat ik deze cursus nu met korting kon doen, heb ik dat meteen gedaan. Ik gebruik het nu ook thuis weer vaker als ik ergens mee zit. Rustige en duidelijke uitleg!

icoon reviewsterren vier Leuk, leeraam. Leuke manier van lesgeven door de video’s met duidelijke uitleg en voorbeelden
Ik ga er zeker veel meer mee doen.

icoon reviewsterren vijf Ik vind de uitleg zeer duidelijk. Het mooie van deze cursus vind ik dat je het meteen thuis uit kunt proberen, en ik moet zeggen.. het werkt voor mij ook!
Het heeft me ook nieuwsgierig gemaakt om nog meer informatie over EFT te weten te komen en dat ga ik ook zeker doen.700

icoon reviewsterren vier Ik had nooit eerder van EFT gehoord. Na de cursus gevolgd te hebben, heb ik zeer interessante dingen ontdekt. Bijzonder hoe het tikken je positief kan beïnvloeden. De video’s en de bijbehorende uitleg waren helder, heel fijn!

icoon reviewsterren vijf Fijne cursus, welke stap voor stap is opgebouwd. Gelijk op mezelf toegepast met positief resultaat. Ben zeker van plan om hiermee verder te gaan.


icoon reviewsterren vijf Ik waardeer het enorm dat Anita de vaardigheden van EFT zo helder en stapsgewijs uitlegt. Ik ben van plan nog veel te blijven oefenen de verschillende opties die geintroduceerd zijn uit te proberen. Ik heb wel eens eerder naar EFT gezocht, maar een groot verschil dat deze training geeft is dat je echt opzoek gaat naar je eigen stijl in EFT. De woorden en zinnen die bij jou passen. Ik zou het ook enorm interessant vinden een live consult met Anita te doen.

 

 
Wat vraagt het van je

Deze training doe je in eigen tempo en vraagt vanzelfsprekend enige zelfdiscipline. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf is mogelijk en tussentijds kun je vragen stellen. 

Investering in jezelf: slechts € 79,-  (ter waarde van € 99,-) 

Wil je een stok achter de deur of meer verdieping? Doe dan de training 'meer jezelf worden' met twee consulten inbegrepen.

Eerst een voorproefje? Kijk de gratis proeflessen in de cursus.

Praktijk EFT-Aalten 

Akkermateweg 10  
7122 LG Aalten  
06-55 90 85 60

KvK 54636043 
btw nr NL001577248B15
IBAN NL20 KNAB 02 58 24 15 78